Nieuws

Nieuws

RECENT

Acroseizoen vol ups en downs

Dateline \\ News Category

Mooi resultaat Aiyana Nent

Dateline \\ News Category

Brunch 50 jaar bestaan erg succesvol

Dateline \\ News Category

Het trainersteam is op zoek naar versterking. We zoeken trainers voor meerdere groepen. Heb jij interesse in gymnastiek? Ben je gedreven en voel je een passie voor de sport? Laat dan zeker van je horen!


Wij bieden jou:

  • Een warm welkom in de club
  • Een mooie turnhal met voldoende materiaal
  • Een vrijwilligersvergoeding
  • Mogelijkheden om je bij te scholen en verder te kunnen groeien als trainer
  • Erg gemotiveerde talentvolle gymnasten


Interesse? Wil je een keertje naar onze trainingen komen kijken?  Contacteer ons dan, vrijblijvend info@turnclubdeeik.be.

Privacy

Iedereen is het onlangs al tegengekomen. De wetgeving rondom privacy is aangepast. Ook wij van Turnclub De Eik vinden uw privacy belangrijk. Dat hebben we opgenomen in onze privacyverklaring.

Mijn Gymfed

Ieder lid kan een profiel aanmaken op de website van de Gymfed. Je geniet dan van voordelen, je vindt er attesten en je blijft op de hoogte van het nieuws. Weten wat je precies kunt doen op mijngymfed? Lees het hier

Trainers gezocht

01 mei 2018 \\ News Category

Proefles Acro


Wil je graag turnen in een leuke groep en piramides bouwen of in de lucht gegooid worden? Kom dan naar de proefles voor de acro voorbereidingsgroep op zaterdag 26 mei 16.00-17.00 uur.


Tijdens de les zullen proeven en oefeningen worden gedaan. Aan de hand van deze testen wordt dan door de trainers bepaald of je kan instappen.Voor jongens en meisjes vanaf het 1e leerjaar.

Turnclub De Eik Lommel vzw