Privacy

Iedereen is het onlangs al tegengekomen. De wetgeving rondom privacy is aangepast. Ook wij van Turnclub De Eik vinden uw privacy belangrijk. Dat hebben we opgenomen in onze privacyverklaring.

Mijn Gymfed

Ieder lid kan een profiel aanmaken op de website van de Gymfed. Je geniet dan van voordelen, je vindt er attesten en je blijft op de hoogte van het nieuws. Weten wat je precies kunt doen op mijngymfed? Lees het hier

Trainers gezocht

Het trainersteam is op zoek naar versterking. We zoeken trainers voor meerdere groepen. Heb jij interesse in gymnastiek? Ben je gedreven en voel je een passie voor de sport? Laat dan zeker van je horen!

Wij bieden jou:

• Een warm welkom in de club
  • Een mooie turnhal met voldoende materiaal
  • Een vrijwilligersvergoeding
  • Mogelijkheden om je bij te scholen en verder te kunnen groeien als trainer
  • Erg gemotiveerde talentvolle gymnasten

Interesse? Wil je een keertje naar onze trainingen komen kijken?  Contacteer ons dan, vrijblijvend info@turnclubdeeik.be.

RECENT

CORONA

Hopelijk kan het nieuwe turnseizoen op normale wijze starten. We hebben nauw overleg met de Gymnastiek Federatie en de Stad Lommel over de huidige situatie.

Zodra er wijzigingen zijn in de werkwijze, laten we uiteraard zo spoedig mogelijk weten!

Turnclub De Eik Lommel vzw