Turnfeest 2018

Het was een zeer geslaagd turnfeest. Hartelijk dank aan alle toeschouwers. En natuurlijk bedanken wij de gymnasten, trainers en helpende handen voor een fantastische show.

Tot volgend jaar!

Privacy

Iedereen is het onlangs al tegengekomen. De wetgeving rondom privacy is aangepast. Ook wij van Turnclub De Eik vinden uw privacy belangrijk. Dat hebben we opgenomen in onze privacyverklaring.

Trainer gezocht

01 mei 2018 \\ News Category

RECENT

Acroseizoen vol ups en downs

Mooi resultaat Aiyana Nent

Brunch 50 jaar bestaan erg succesvol

Dateline \\ News Category

Het trainersteam van toestelturnen jongens Lommel is op zoek naar versterking. Toestelturnen jongens is een wedstrijdgroep bestaande uit turners van 6 tot en met 11 jaar. We zoeken een trainer die 1 of 2 trainingen in de week wil komen helpen. Heb jij interesse in gymnastiek? Ben je gedreven en voel je een passie voor de sport? Laat dan zeker van je horen!

Wij bieden jou:

• Een warm welkom in de club
  • Een mooie turnhal met voldoende materiaal
  • Een vrijwilligersvergoeding
  • Mogelijkheden om je bij te scholen en verder te kunnen groeien als trainer
  • Erg gemotiveerde talentvolle gymnasten

Interesse? Wil je een keertje naar onze trainingen komen kijken? Contacteer dan, vrijblijvend, Jolien via lodewijksjolien@gmail.com.

Proefles Acro

Wil je graag turnen in een leuke groep en piramides bouwen of in de lucht gegooid worden? Kom dan naar de proefles voor de acro voorbereidingsgroep op zaterdag 26 mei 16.00-17.00 uur.

Tijdens de les zullen proeven en oefeningen worden gedaan. Aan de hand van deze testen wordt dan door de trainers bepaald of je kan instappen.Voor jongens en meisjes vanaf het 1e leerjaar.

Turnclub De Eik Lommel vzw