Turnfeest 2018

De poort van ons kasteel vol fantasie en acrobatie staat voor jullie open. Kom kijken en geniet van een geweldige show gebracht door onze gymnasten en dansers.

Voorverkoop tickets op 12 mei:

Soeverein 10.00-12.00 uur

Kolonie 10.00-10.30 uur

en tijdens de generale repetitie.

Prijzen: volwassenen 8 euro

kinderen 4 euro

Generale repetitie op zaterdag 19 mei:

Kleuters 09.30-10.30 u.

Groepen voor de pauze 10.00-11.30 u.

Groepen na de pauze 11.00-12.30 u.

De gymnasten worden om 14.30 u. terug verwacht in de sporthal. De deuren gaan open om 14.45 uur.

Trainer gezocht

01 mei 2018 \\ News Category

RECENT

Acroseizoen vol ups en downs

Mooi resultaat Aiyana Nent

Brunch 50 jaar bestaan erg succesvol

Dateline \\ News Category

Het trainersteam van toestelturnen jongens Lommel is op zoek naar versterking. Toestelturnen jongens is een wedstrijdgroep bestaande uit turners van 6 tot en met 11 jaar. We zoeken een trainer die 1 of 2 trainingen in de week wil komen helpen. Heb jij interesse in gymnastiek? Ben je gedreven en voel je een passie voor de sport? Laat dan zeker van je horen!

Wij bieden jou:

• Een warm welkom in de club
  • Een mooie turnhal met voldoende materiaal
  • Een vrijwilligersvergoeding
  • Mogelijkheden om je bij te scholen en verder te kunnen groeien als trainer
  • Erg gemotiveerde talentvolle gymnasten

Interesse? Wil je een keertje naar onze trainingen komen kijken? Contacteer dan, vrijblijvend, Jolien via lodewijksjolien@gmail.com.

Proefles Acro

Wil je graag turnen in een leuke groep en piramides bouwen of in de lucht gegooid worden? Kom dan naar de proefles voor de acro voorbereidingsgroep op zaterdag 26 mei 16.00-17.00 uur.

Tijdens de les zullen proeven en oefeningen worden gedaan. Aan de hand van deze testen wordt dan door de trainers bepaald of je kan instappen.Voor jongens en meisjes vanaf het 1e leerjaar.

Turnclub De Eik Lommel vzw