Inschrijven

Vind je het leuk om te turnen of te dansen, dan ben je welkom in onze club. Elk nieuw lid kan tweemaal een gratis proefles turnen/dansen.

 

Na betaling van het lidgeld is je inschrijving definitief. De lidgelden van de verschillende disciplines staan hier vermeld. Indien er geturnd wordt bij niet-betaling van het lidgeld, kunnen wij als club niet verantwoordelijk geacht worden bij een ongeval.

 

Inschrijven voor een groep kan online via de website van de Gymfed federatie, door u in te loggen of te registreren als nieuwe gebruiker. Doorloop alle stappen en kies de groep waarvoor u wilt inschrijven. Als alle stappen uitgevoerd zijn, krijgt u een overzicht van het te betalen lidgeld.

Verhoogde waarborg

 

De standaarddekking van de verzekering van de Gymfed voor alle leden bedraagt 10,00 EUR. De Gymfed biedt naast de gewone verplichte verzekering ook nog de mogelijkheid een bijkomende verzekering af te sluiten. Deze bijkomende verzekering biedt u een verhoogde waarborg bij sportongevallen en kost 6,00 EUR extra, bovenop de normale verzekering. Voor gymnasten in de wedstrijdgroepen zit deze extra verzekering al verrekend in het lidgeld.

Rekeningnummer

 

Rekeningnummer: 800-2184491-32

Internationale overschrijvingen:

BE90 8002 1844 9132

Biccode van de bank: AXABBE22

 

JE BENT DUS PAS VERZEKERD NA BETALING VAN HET LIDGELD op bovenstaand rekeningnummer van de club met vermelding van de naam, geboortedatum en discipline van de gymnast. Om onze administratie in orde te kunnen maken willen wij vragen om het inschrijvingsformulier zo snel mogelijk ingevuld aan de betrokken train(st)er te bezorgen. Er is ook de mogelijkheid om dit formulier aan de betrokken train(st)er vragen.

Belangrijk!

 

Je kunt niet rechtstreeks instappen bij de wedstrijdgroepen. Dit is enkel mogelijk via een selectie. Nieuwe leden starten dus in de recreanten groepen. Dit kan door zich aan te melden tijdens de lessen bij de betrokken train(st)er(s). Tijdens het seizoen instappen is ook mogelijk. Het lidgeld wordt verrekend per trimester.

 

Bij de meeste mutualiteiten kan er, als je ingeschreven bent in een sportclub, een tegemoetkoming verkregen worden. Dit kun je navragen bij de verschillende mutualiteiten. De meeste formulieren hebben wij al ingevuld en zijn hieronder terug te vinden.

BELANGRIJKE DOCUMENTEN

Verzekeringen

 

 

Bij de meeste mutualiteiten kan er, als u ingeschreven bent in een sportclub, een tegemoetkoming verkregen worden. Dit kunt u navragen bij de verschillende mutualiteiten. Hieronder kunt u een ingevuld formulier van uw ziekenfonds downloaden. Bent u lid van een ander ziekenfonds, dan mag u ons altijd mailen.

 

CM Limburg

De voorzorg Limburg

Liberale mutualiteit Limburg

Neutraal ziekenfonds

Onafhankelijk ziekenfonds

Sportongeval

 

 

Ongevallen tijdens een clubactiviteit of van en naar de activiteit kunnen aangegeven worden door onderstaand formulier ingevuld te bezorgen aan het bestuur via turnclubdeeik@hotmail.com

 

 

 

 

Aangifteformulier ongevallen: deel 1 - Procedure aangifte

Aangifteformulier ongevallen: deel 2 - Medisch attest

Aangifteformulier ongevallen: deel 3 - Aangifte ongeval

Aangifteformulier ongevallen: deel 4 - Genezingsattest

Huishoudelijk reglement

 

In onze club gelden er enkele regels. Deze kunt u nalezen in onderstaand document.

 

Huishoudelijk reglement

Turnclub De Eik Lommel vzw